A renovation returning this Brighton property from flats to a town house. The brief from the owners was to create bright, simple living spaces within a mid range budget.

A glazed extension was added to the rear ground floor creating a new light filled kitchen area and provide access and views to the rear terraced garden from the open plan lounge and dining area. A new stair balustrade was installed from ground floor up to second floor and existing floorboards were painted throughout to create a uniform flow.  The main bathroom fittings were retained but a new decorative colour scheme was introduced.

Rooms were styled with an eclectic mix of designer, high street and vintage furniture and lighting.   A painted colour palette of bright white, soft stone and dramatic greys was selected to provide a base for the vibrant patterns, textures and colours of the artwork and furnishings.

79_project.jpg

Project direction by Claire Brooker